Randprogrammering SOLO 10

Tweegesprek tussen Karin Arink en Reinaart Vanhoe
29 november 2016
20.00 uur

Elke solotentoonstelling gaat vergezeld van randprogrammering. De kunstenaar bepaalt zelf de invulling. Karin Arink nodigt kunstenaar Reinaart Vanhoe (1972) uit voor een tweegesprek over het kunstenaarschap als individuele praktijk en als manier van samenwerken.

Een van de aanleidingen voor het gesprek is het onlangs verschenen boek Also-space: from hot to something else, waarin Vanhoe onder meer het Indonesische kunstenaarscollectief Ruangarupa beschrijft. Netwerken en samenwerkingsvormen zijn onmisbaar voor het collectief, maar ook voor de individuele praktijk van de kunstenaars die er lid van zijn.

Centraal in het tweegesprek staan vormen van samenwerking tussen kunstenaars. Die zijn niet los te zien van de individuele praktijk, zijn ermee verweven en leiden vaak tot interactie. Wat betekent het om kunstenaar te zijn binnen een sociale context en hoe verhoudt het kunstenaarscollectief zich tot een grotere context: die van de politiek, de wijk, de stad?

Het gesprek vindt plaats op 29 november om 20.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.
De tentoonstelling van Karin Arink is dan ook geopend voor publiek.
Entree
Gratis voor leden Club Solo
€ 5,00 voor niet-leden Club Solo

Website Karin Arink
Website Reinaart Vanhoe
Facebook event

De solotentoonstelling van Karin Arink is nog te bezoeken t/m 18 december op woensdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. Voor meer informatie over de tentoonstelling, zie onze website.

 

Archief

2016

2015

2014

Kunstenaars