OnderstroomBreda presenteert: SHHT + Passing Goat

13 januari 2016
aanvang 22.00 uur

OnderstroomBreda biedt een podium aan nieuwe en onbekende bands die nog niet eerder in Breda hebben opgetreden. Dit doen ze maandelijks en op unieke locaties in de stad.

Op 13 januari organiseren ze voor de vijfde keer een avond in Club Solo met de twee bands SHHT (BE) en Passing Goats (NL).

‘Het beste dat ik ooit gehoord heb’ aldus Geert Hoste, Belgie’s beste cabaratier. Shht is een gloednieuwe formatie uit Gent die met hun strakke grooves en dartel gebeuk menig mens laat lachen en huilen. Invloeden van onder meer Kanye West, The Beatles en Jezus Christus vormen de eclectische bakermat waaruit dit vijftal hun eigenheid ontspruit. Hun liveshows zijn een energieke ervaring balancerend tussen aardbevingen in Haïti en drugs pakken op een kermis. Shht is klaar om de wereld te veroveren.

Guy, Stijn, Niels en Evert zijn Passing Goat, de talentvolle jonge hippies die hun muziek lieten evolueren van surf naar een meer dragende en volwassenere psychedelische sound. Hun muziek “is niet altijd even makkelijk” stellen ze maar benadrukt hun eigenheid. Just the way we like it!

bron: website OnderstroomBreda
Facebook evenement

Entree:
€ 7.50 deur
€ 6.00 VVK
€ 5.00 studenten en Club Solo leden aan de deur

 

 

Archief

2016

2015

2014

Kunstenaars